Usluge

Svakom klijentu pristupamo individualno i odgovorno i spremni smo riješiti najzahtjevnije probleme iz domene računovodstva, financija i poreznih pitanja. Naš cilj je zadovoljstvo klijenta stoga kontinuirano pratimo najnovije tehnologije i kontstanto se obrazujemo u našoj struci.

 

Nudimo širok spektar usluga kako bismo podržali vaše poslovanje i uzeli učešće u rastu vaše kompanije – jer vaš rast je naš uspjeh. Bez obzira da li ste mala firma, velika kompanija, udruženje, vladina ili nevladina institucija, samostalni preduzetnik ili freelancer, tu smo da vam srdačno i profesionalno pružimo punu stručnu pomoć i podršku u vašim finansijskim i poslovnim aktivnostima.

Njegujemo model One-stop accounting agency –  Prednost za naše klijente partnere je što usluge koje su im potrebne od otvaranja, kroz funkcionisanje pa do zatvaranja firme mogu dobiti sve na jednom mjestu.

Računovodstvo

Sve rutinske računovodstve funkcije koje inače zauzimaju previše vašeg vremena prepustite nama, tako da se vi možete fokusirate na razvoj i unaprjeđenje vašeg poslovanja.

Obračun plata

Obračun plata u skladu sa Zakonskom regulativom FBiH, RS, DB, bazirana na Vašim potrebama i zahtjevima s ciljem bržeg i lakšeg pristupa svim informacijama.

Porezno zastupanje

Za sve one koji nemaju sjedište niti stalnu poslovnu jedinicu u BiH, a pružaju usluge u BiH, naše usluge vam omogućavaju nesmetano i zakonski regulisano poslovanje.

Porezno savjetovanje

Naše višegodišnje iskustvo i naš tim pružiti će Vam neophodnu pomoć uz dboko razumijevanje poreznih zakona i propisa te praćenju promjena u poreznom zakonodavstvu.

Poslovno savjetovanje

Višegodišnjim iskustvom u poslovanju sa domaćim i internacionalnim partnerima u mogućnosti smo pužiti stručne savjete i preporuke kao pomoć u rješavanju poslovnih izazova i postizanju ciljeva.

Pravne usluge

Sprovest ćemo vas kroz proces registracije i osigurati vas da imate sve potrebne pravilnike u skladu sa zakonodavstvom i vašim zahtjevima. Pružit ćemo sve pravne savjete kako bi izbjegli bilo kakav vid pravnih nepravilnosti.

Usluge revizije

Otkrijte slabosti za koje niste znali, kao i prilike za unaprijeđenja vaših poslovnih procesa. Naš tim će vam pomoći u pronalaženju praktičnih rješenja i ideja za rješavanje poslovnih slabosti i otkrivanje novih prilika.

Usluge zastupanja stranih poreznih obveznika za povrat PDV-a u BiH

Naš tim će vam rado izaći u susret u domenu konsultacija, informacija, instrukcija i smjernica o uvjetima i načinu povrata poreza na dodanu vrijednost stranim poreznim obveznicima u BiH.

Otkrijte prednosti saradnje sa nama! Znanje je naša snaga, a vaša snaga i garant uspjeha imati sve poslovne procese na jednom mjestu.

Sve na jednom mjestu predstavlja za naše partnere, tačnost, ekonomičnost, sigurnost, povjerenje, arhiviranje i zaštitu podataka, ažurnost, bolju i sigurniju perspektivu uspješnog i stabilnog rasta i razvoja Vašeg biznisa.

Podijeli
Podijeli
Pošalji
Podijeli
Podijeli

Posljednje novosti

Izmjene pravilnika o fiskalizaciji u Republici Srpskoj