RESPECT.BA

Računovodstvo

Znanje, ažurnost, kontrola, odgovornost

Poslovnim partnerima nudimo računovodstvene usluge prilagođene njihovim potrebama. To podrazumjeva standardne računovostvene usluge koji se ogledaju u knjiženju redovnih poslovnih aktivnosti kao i posebnih računovodstvenih usluga kao što su kreiranje posebnih izvještaja po zahtjevu partnera ali i finansijske i racio analize.

Uz pomoć našeg zanja, iskustva i DMS Sistema (Document Management System) vaši poslovni procesi će biti evidentirani pravovremeno i tačno što vam pruža prednost da gledate u budući razvoj vašeg biznisa.

U radu koristimo najbolje računovodstvene programe koji pružaju pregledan, jasan i precizan prikaz stanja vašeg poslovanja. Tu mislimo na programe Pantheon, Microsoft Navision za koje posjedujemo više licenci ali i na ostale računovstvene programe po potrebi partnera SAP, Axapta, e-line, Japet , 5-dimension.

Uveli smo DMS(Document Management System) digitalizaciju poslovne dokumentacije, BPM(Business Process Managment) upravljanje procesima , PMS( Project Management System) upravljanje projektima ,uvezali DMS sa našim ERPom Pantheon i Navision .