• Obavljeno 19/12/2023
  • u kategoriji Novosti

Firme “Respect” i “Plastron” svoje partnere i prijatelje počastili predstavom “Balkanski špijun u Sarajevu”

U veličanstvenom ambijentu Narodnog pozorišta u Sarajevu, poznate savjetodavne sarajevske kompanije za porezno savjetovanje, računovodstvo i reviziju Respect d.o.o. i Plastron d.o.o., zajedno sa njihovim partnerima iz Energy Trading Company d.o.o., upriličili su za svoje poslovne partnere i vjerne klijente predstavu “Balkanski špijun u Sarajevu” kao svojevrstan poklon za dugogodišnje povjerenje i saradnju.

Na ovaj način u opuštenoj atmosferi umjetnost i kultura će uljepšati svakodnevnicu.

Poslije predstave u auli Narodnog pozorišta Sarajevo biće upriličen koktel za sve prisutne.

Predstavnici i kolektivi Respect d.o.o. i Plastron d.o.o. iskazuju zahvalnost svim svojim poslovnim partnerima jer su i oni doprinijeli njihovom razvoju i uspjesima.

Pružajući svoje usluge pod sloganom “Mi nismo za prosječnost, Mi smo za izvrsnost” istrajno pokazuju prednost ka najvišoj kvaliteti usluga koju svojim klijnetima pružaju. To uspijevaju više od 24 godine svoga postojanja.

Respect d.o.o. i Plastron d.o.o. ponosno vode brigu o domaćim i međunarodnim kompanijama koje će po svim pokazateljima u 2023. godini ostvariti prihode u iznosima od cca. jednu milijardu KM, finansijsku dobit preko 100 miliona KM i koje upošljavaju više od 4.000 uposlenika u BiH.

Podijeli
Podijeli
Pošalji
Podijeli
Podijeli

Povezane novosti