• Obavljeno 05/12/2023
  • u kategoriji Novosti

DAN PANTHEON RAČUNOVOĐA 2023

Okrugli sto na konferenciji DAN PANTHEON RAČUNOVOĐA

Razgovor na temu: Digitalizacija računovodstva u praksi – Iskustva PANTHEON korisnika.

Gost: Sabit Bašić, direktor Respect d.o.o. Sarajevo, certificirani računovođa i ovlašteni revizor, stručnjak sa skoro 20 godina iskustva u radu sa PANTHEON-om.

Stručnjak sa bogatim iskustvom koje se proteže kroz različite sektore. Proveo je gotovo 12 godina radeći u firmi s preko 350 zaposlenih koja se bavila proizvodnjom, trgovinom, uslugama te uvozom i izvozom proizvoda. Kroz niz različitih pozicija, od šefa računovodstva do finansijskog direktora pa čak i generalnog direktora, Sabit je stekao dragocjeno iskustvo koje ga je oblikovalo kao ekonomistu.

1999. godine osniva “Ekonomski biro”, posvećen pružanju visokokvalitetnih računovodstvenih usluga. Sa više od tri decenije iskustva, Sabit nastavlja uspješno putovanje u oblasti računovodstva i revizije.

Respect d.o.o. Sarajevo

“U kompaniji Respect d.o.o. vođeni smo idejom da svako pravno lice treba da se bavi svojom osnovnom djelatnošću za koju je specijalizovana, a da mi preuzmemo sve obaveze i budemo im podrška vezano za računovodstvo, porezno savjetovanje, obračun plata, finansijska rješenja kao i sve izazove vezano za našu struku.

Spoj iskustva i mladosti, znanje koje postižemo stalnim edukacijama, školovanjem, korištenje najsavremenijih računovodstvenih i IT programa uz poštivanje standarada ISO 9001:2015 i ISO 27001:2013 dižemo kvalitet naših usluga na najveći nivo.”

Pridružite nam se! https://acckonferencija.datalab.ba/#prijava

Označite datum 6.12. u kalendarima! Inspiracija i znanje su zagarantovani!

Podijeli
Podijeli
Pošalji
Podijeli
Podijeli

Povezane novosti